sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Fall Orientation

Heippa taasen! 
Tänä viikonloppuna meilä oli siis otsikostaki päätellen orientaatio viikonloppu Centennial:ssa, joka on about 20 min päässä minun kotikaupungista. Minun nuorisovaihtoasiamies haki minut perjantaina koulun jälkeen ja heitti minut Centennial:n lentokentäle, jossa me kaikki kokkoonnuimma. Me käyvimä suurinpiirtein vain kääntymässä sielä ja sitte meän viikonloppu hostperhe tuli hakehmaan meitä. Meistä kaikki asu viikonlopun erissä hostperheessä missä yleensä ja minusta se toimi kyllä tosi hyvin! Mie menin siis Ana:n (Espanja) ja Beatriz (Brasilia) perjantai-lauantai yöksi yhen tosi kivan pariskunnan tykö, jotka oli aivan huippuja! NIIN JA KAIKEN HUIPUKSI NIILÄ OLI TEEMU SELÄNTEEN NIMMARILLA VARUSTETTU PELIPAITA!  Olin kyllä kieltämättä aika mielissään siitä :D Me siis vietettiin iltaa niitten kans pitsan ja s´moresien kera. Illan pääle katottiin vielä Titanic ettei vain säästyttäis itkuilta. 


Beatriz (Brasilia), Ana (Espanja) ja joku hyyppä Suomesta :o 

Lauantai aamula mentiin sitte takasi sinne lentokentäle, jossa käytiin läpi perusjuttuja JA puhuttiin west, east ja hawaii reissuista joile meän on mahollista lähteä. West-cost reissule lähen jo varmasti ja voitta vain kuvitella kuinka tuo Hawaii:n reissuki polttelis! Kattoa josko voittais jackpotin tai vastaavaa… No joo kuitenki virallisten juttujen jälkeen tultiin tänne Castle Rockiin  toisele high schoolile, jossa päästiin kokkeileen kiipeilyä. Sielä vierähtiki koko iltapäivä. Illala oli vielä vuorossa konsertti Centennial:n puistossa ja mentiin sinne sitte Subway:n kautta. Ne soitti jotaki 80-luvun hittejä, mutta pakko sanoa että se musiikkia voitti 6-0 sen musiikin mitä soitethiin meän homecoming:ssa !!! 
Lauantai-sunnuntai yön me vietimä sitte toisen perheen tykönä ko niilä oli tullu joitaki väärinkäsityksiä aikataulun kans niin siksi ei voitu olla toista yötä ekan perheen tykönä. Niilä oli 10v poika ja 13-vuotias tyttö ja me vain hengailthiin niitten kans sitte illala. Hypittiin trampoliinilä, syöthiin jäätelöä ja pelathiin pöytäjalkapalloa. Tänhään menimä vielä sinne lentokentäle ja kirjotettiin kirjeet itele, jotka saama avata sitte vuen lopuksi. 


Brasilia, Argentiina, Belgia, Brasilia, Ruotsi ja Brasilia


Se on aivan uskomatonta kuinka läheisiksi sitä voi tulla lyhyessäki ajassa ihmisten kans joitten kans sulla on jotaki yhteistä. Meän piirin 22 ollaan jo nyt niin tiivis porukka vaikka tämä oli vasta toinen kerta ko olima kunnola porukalla. Seuraavan kerran näemäki suurimman osan kans vasta joulukuussa jolloin tämä piiri haastattellee vaihtarihakijoita ens vuele. Onneksi muutamat kuiten assuu suhkot lähelä että voihaan nähä aina välilä. 

Itävalta, Suomi ja Brasilia


Brasilia, Saksa, Argentiina ja Brasilia





P.S. Pakko mainita kuinka ihania rotaryt on! Yks mies kyseli eilen multa olenko jossaki joukkueessa tms. ja sanoin sitte, että en ole ko ei ole jääkiekkojoukkuetta täälä ja se tieten sitte harmitteli asiaa. No tänhään se sitte tuli minun tykö ja anto eri internetsivuja mihin voin ottaa yhtettä ja kysellä jos tästä läheltä löytys joukkue mulle. Rotaryt tekkee niin paljon hyvää ja täysin vapaaehtosesti. Ilman Rotareita en olis huomena menossa kathoon Avalanche peliä, joka oli ehoton ykkös juttu minun ”to do” listala. Go Rotary! 

My Rotary family<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti