lauantai 25. lokakuuta 2014

Vaihtari täyteinen viikonloppu!

Ensinnäki. Mulla on maailman paras äiti, joka tasan tietää mitä sen makeanperso tyttö tarvii maailmalla ♥


Ja sitte ite asiaan! Mie en ala tyhjää löpisseen viime kouluviikosta ko tääläpäin maailmaa ei ainakaan mulle ole käyny mitään mullistavaa eli vain kotona oleskelemista ja takasi koulurutiineihin palaamista syysloman jälkeen. Eilen perjantaina siis kuitenki päätettiin muutaman meän koulun vaihtarin kans tehä jotaki koulun jälkeen ja niimpä me pääyttiinki syömään ja elokuviin. Mie ja Sam käveltiin elokuvateatterille joskus 6 maissa, jossa Lili ja Liliya oli oottamassa meitä ja vähän jälkeenpäin Francescaki ilmesty sinne. Vähän aikaa siinä ensin arvottiin mihin mennään syömään vai mennäänkö ollenkaan =D Pääyttiin kuitenki semmoseen perus hamppari paikkaan jossa käytiin suoraan sanottuna vain kääntymässä ja ahmimassa ne hampparit ko meilä oli kiire sinne elokuviin. Elokuvaksi oltiin valittu ”Best of me” Tai me siis me tytöt valittiin ja Sam:lle ei annettu mahollisuutta mielipiteeseen… Mutta tuo elokuva oli kyllä aivan huippu ihana ja miekö tunnetusti olen aika tunteellinen niin aivan rääkkymiseksihän se meni koko elokuva.
 

Liliya(Ukraina), mie, Lili(Moldova), Sam(Slovakia) ja Francesca(Saksa)


Tänään lauantaina heräsin joskus 8 maissa ja laitoin itteni ihmisen näköseksi. Me oltiin sovittu muutaman tämän minun piirin rotaryvaihtareitten kans, että näemä Denverissä ko viime tapaamisesta on jo yli kuukausi ja seuraava on vasta joulukuussa. Host isä heitti minut siis Centanniel:iin yheltätoista ja hyppäsin sieltä Amandan ja Ludwigin kans junaan. Päästiin joskus puoli 12 maissa Denveriin ja etittiin Juan ja Kalsang, minkä jälkheen tunnetusti aina nälästä kärsivinä vaihtareina laukottiin Chipotleen syömään. Meilä ei siis ollu mitään suunnitelmia eli päätettiin vasta sielä mitä tehemä. Pääyttiin sitte keilaamaan lounaan jälkeen ja muuten vain pyörittiin kaupungilla. Denver on aivan älyttömän kaunis kaupunki, mutta yks asia sielä on semmonen mikä häirittee tietyissä paikoissa on marihuana. Sen käyttö on siis Coloradossa sallittua, minkä sitte huomaa esimerkiksi semmosesta epämiellyttävästä hajusta sielä täälä. 

Vähän ennen kolmea Tiegoki tuli pyörähtään kaupungilla mutta meän hääty lähteä jo 3 takasi ko Amandan ja Tiegon piti ehtiä rotary päivälliselle. Muuten olen illan ollu vain kotona ja kattonu elokuvan host vanhempien kans.  Huomisesta ei ole vielä tietoa, mutta sepä selviääki sitte huomena! 
Ludwig(Saksa), Juan(Ecuador)

Kalsang(Thaimaa), Ludwig(Saksa)

Sweden ♥ Finland


Mie, Tiego(Brasilia) ja Amanda(Ruotsi) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti