sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Halloween!

Halloween. Se on täälä puolela maailmaa tosi iso juttu ja se näkyy kaikkialla. Talot on koristeltu katosta lattiaan ja pihasta kellareihin. Se ei ole vain lasten juttu vaan myös aikuset on innoissaan siitä. Minun host isä alko koristella taloa jo lokakuun alussa ja täältä kyllä löyty kaikennäköstä perus ikkunakoristeista huutaviin hautakiviin… 

Minun halloweenin vietto alko käytännössä torstaina jolloin meilä oli trick-or-treat street koulula, jonka meän interact klubi järjesti pikku lapsile. Idea oli siis, että pikkulapset tuli koulule, makso dollarin ja sai kiertää koulun käytävillä oleviä pöytiä, jotka eri klubit oli pystyttäny. Siitä kerätyt rahat siis lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. 





Perjantaina oli siis ite halloween jolloin osa oppilaista oli pukeutunu ja osa taas sitte ei. Me oltiin päätetty muitten vaihtareiden kans ottaa meän liput kouluun ja ihan huviksi ottaa kuvia porukalla. Illala sitte meilä oli elokuvamaratooni Kyran tykönä ja katottiin siis kauhuelokuvia, syötiin paremmin ko hyvin ja vietettiin aikaa porukalla. Hyvä ilta hyvässä seurassa! 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti