perjantai 29. elokuuta 2014

Making a big life change is pretty scary. But, know what`s even scarier? Regret.

Viime viikko on menny tooosi nopeaa! Kouhluun tuli taas 2 uutta vaihtaria. Tyttö Ukrainasta ja poika Slovakiasta eli nyt meitä on 9 koko vuotista ja 4 jotka on vain muutaman kuukauen. 
Viime viikonloppuna olin Kyran tykönä yötä ja käythiin lauantaina shoppailemassa ja elokuvissa. Keskiviikkona aamuna kävin jo toisen kerran Rotarykokkouksessa ja koulun jälkheen lähethiin käyhmään host  äitin kans Denverissä. Mie lähin aivan huvikseen matkaan ko sillä oli parturiaika ja mulla ei ollu muutakhaan hommaa. Muuten tämä viikko onki menny oikeastaan läksyjen parissa (niitä muuten annethaan aivan hulluna… ) ja muuten vain kotona löhötessä.Meilä ei ole maanataina koulua ja meilä oliki tarkotus lähteä host perheen kans telttaihleen aika lähele Coloradon ja New Mexicon rajjaa, mutta pääythiinki siihen lopputulokseen että menhään joku toinen viikonloppu. Huomena sitte onneksi pääsenki tyttöjen kans shoppaihleen homecoming mekkoja! 

3 kommenttia:

 1. Tsemppii paljo, kyl me lappilaiset pärjätää ;)!! Aloin seuraan sua blogia, eli jos haluat käy toki kattoon munki! oon ite oregonissa vaihos tän vuoden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsempit sinnekki! :) Oleks mistä päin lappia?:) Ja miepä käyn kattelemassa!

   Poista
  2. Sori ku vastaan vast nyt, mut oon kemijärvelta! :)

   Poista