maanantai 15. syyskuuta 2014

Homecoming 2014

Nyt tuli koettua sitte tämäki high school juttu! Oli kyllä aivan hilkula, että oisin missannu tämän ko olin jo toinen jalka melkein autossa menossa Estes Parkkiin viikonlopuksi host perheen kans. Häätyy kyllä myöntää, että olen enemmän ko tyytyväinen ko jäin tänne!
Mie, Kyra, Madison ja Analisse

  


Eilen siis Kyra näppäs minut joskus 3 maissa kyythiin ja ajelthiin Analissen tykö laittauthuun. Meilä oli aivan hyvin aikaa laittautua ja jutella ennenkö lähethiin sitte othaan kuvia yhteen puistoon. Meän porukassa oli siis 10 ihmistä ja muutamilla oli sielä vanhemmat ottamassa kuvia meistä. 18.30 meilä oli pöytävaraus yhteen aivan ihahnaan italialaiseen ravintolhaan ja ajelthiin siis sinne kuvien jälkheen. Ruoka oli tosi hyvvää ja seura sitäki parempaa.


Takarivi: Riley, Logan, Brad, Lane, Drew ja Jesse
Eturivi: Mie, Kyra, Madison ja Analisse




Ite tanssit alko 8 ja olthiin koulula joskus vähän yli kaheksan. Sielä oli aivan valtavat jonot ja ootethiin varhmaan puolituntia pihala. Olthiin sovittu sitte minun viime hetken parin kans, että näemä sielä ja niinhän mekki onneksi sieltä väkijoukosta toisemme löyethiin! Tanssit oli tosi kivat, en vain kauheasti tykänny Dj:stä, ko se soitti tosi paljon lauluja, mitä oli tosi hankala tanssia! 
Tanssit loppu sitte 11 maissa ja päästiin lähteen joskus puoli 12 maissa ko meän porukasta kaks on oppilaskunnassa ja niitten hääty auttaa siivouksessa. Me menthiin sitte vielä iltapalale sen jälkheen  ja sitte menthiin Analissen tykö kathoon elokuvvaa (jonka kyllä nukuin totaalisesti ohi)… :D Yllätys yllätys! 
Tiivistettynä siis elämäni ensimmäinen ja viiminen homecoming oli hieno kokemus ja mulla oli kyllä tosi onnistunu viikonloppu!



Pakko tähän lophuun vielä mainita, että meilä oli torstaina ”lippuseremonia” Denverissä, jossa oli kaikki tämän piirin vaihtarit. Meilä oli aivan huippu hauskaa ja se seremonia oli tosi hieno tapahtuma, joka oli tosi hienossa hotellissa. En malta oottaa ens viikonloppua jolloin meilä on orientaatio viikonloppu Denverissä! 


Perjantaina oli homecoming-peli ja koulussa showdown ja molemmat oli kyllä aivan huippuja! 

Brasilialaiset Bea ja Tiego! 

Pohjosta voimaa!
Suomi, Ruotsi ja Tanska


2 kommenttia:

  1. vaikka itsekin pohjoisesta suomesta oon niin pakko on sanoa, että blogisi teksti on ihan älyttömän vaikeeta lukea. suosittelisin ehkä edes vähän lieventämään, koska en usko että oon ainut tän ongelman kanssa. muuten tosi kiva blogi, kiva postaus ja jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!:) Olenki sitä itekki miettiny, että oisko parempi olla käyttämättä ”h:ta” ollenkhaan, mutta välilä tuntuu että sitä on tosi hankala yrittää väkisin ottaa pois:D Mutta tosiaan hyvä että sanoit niin yritän jatkossa kiinnittää enemmän huomiota tuohon! :)

      Poista