perjantai 10. lokakuuta 2014

"We are all right where we should be…"

Tässäpä teile kuvapainotteinen postaus viime viikosta. Eli siis viime sunnuntaina minun host perhe vei minut Royal Gorge nimiseen paikkaan, joka on siis puisto jossa sijaittee Amerikan korkein silta ja sen ali kulkee Arkansas-joki semmosen ison kanjonin pohjala. Tämä Coloradon luonto on aivan uskomattoman kaunis eikä mikään kuva voi oikeasti kuvata kuinka upean näköstä täälä on! Tämmösen luonnon ja etenki vuorten keskelä tuntee ittensä niin pieneksi. 





Kouluviikko oli vain neljän päivän viikko eli huomena perjantaina ei ole koulua. Nyt saan siis nauttia 10 päivän vappaista ko ens viikola  vietetäänki syyslomaa. Tämä pikku paussi kyllä tuli just oikeaan aikaan! 

1. Mie, Samuel(Slovakia) ja Benedikte (Tanska) ottamassa kuvia Yearbook:iin2. Mie en käsitä mitä hauskaa on pienessä pussissa, jossa on vain muutama hassu karkki…Tyhmää jos multa kysythään!
3. Haha tämä mies oli puhumassa meile leadership tunnila. Se on pelannu joskus ammatikseen Amerikkalaista jalkapalloa ja voittanu 2 Super Bowl:ia. Aivan semikovajätkä!
 
 4. Kesäkunto 2015 täältä tullaan…nooot. 
1. Lili (Moldova) ja joku tyttö Suomesta kattomassa jalkapalloa.
2. Mie ja Lili käythiin tuhlaamassa viimisetki rahat Outlet Mall:iin. Ja ei, me ei ostettu nuita:D
3. Analisse, Kyra, Mie, Samuel ja Lili jäätelöllä jalkapallopelin jälkeen.
4. Joku slovakialainen änki sammaan kuvvaan…
Tänhään kävin Abin ja yhen sen rotaryklubin miehen kans Denverissä semmosessa puutarhassa, jossa oli tosi hienoa lasitaidetta niitten kasvien seassa. Se mies oli sitte pyytäny sen tutunki sinne, joka hostaa 2 poikaa. Minun iloksi toinen niistä oli rakkaasta naapurimaasta Ruottista ja toinen Saksasta. Haha, pääsin harjotteleen olemattomia ruottin taitoja! Meilä oli aivan huippu ilta ja taas kerran ylistän rotareita. Tuo mies lähti käyttään meitä tuola puutarhassa, koska se ajatteli ilahuttaa meitä. Ihan huvikseen, vapaa-ajala, ilmaseksi ja se ajo varmaan 150km koko illan aikana ko se haki ja vei minua ja Abia. Se mies oli hommannu meile liput, ruuat ja kaikki! 


Tässä vielä kuvia mitä Samuel otti minusta viime perjantaina.

P.S. Kävin viime lauantaina tukkalääkärillä. Kuivat blondiosat leikattiin pois eli about 7cm ja koko tukka värjäthiin vain perus ruskeaksi. Ite kyllä tykkään ko tuo liukuväri on ollu jo aika kauan ja kiva saaha välilä vähän vaihtelua.


P.P.S. Jos en jo maininnu niin täälä on aivan nättiä! 


2 kommenttia:

  1. Wau vähänkö siisti tyyppi se rotarymies! Ja ihanat hiukset sulla ;) tsemppiä sinne maailman toiselle puolelle!<3

    VastaaPoista