tiistai 16. joulukuuta 2014

Family 5450

On aika ihmeellistä, kuinka sitä voi löytää niin hienoja ja samankaltaisia ihmisiä ympäri maailmaa. Ylipäätäänki on aika mahtavaa sanoa tuntevansa ihmisiä kymmenistä maista ja voi sanoa, että ne on minun ystäviä. Jotku läheisempiä ko toiset, mutta silti ystäviä kaikki. Rotaryn nuorisovaihto on siltä(ki) kannalta mahtava, että sie tutustut niin moniin ihmisiin ympäri maailmaa. Tällä hetkelä meitä on meän piirissä 22 vaihto-oppilasta 17 eri maasta. Mie olen tavannu ne vain pari kertaa ja silti se on älytöntä minkälainen side sitä syntyy ihmisten välile, jotka on täysin samassa veneessä. Viime lauantaina meilä oli tapaaminen, jossa oli myös outbound oppilaita eli niitä jotka on menossa ens vuona vaihtoon. Niilä oli siis haastattelut ja jokanen meistä täälä olevista vaihtareista sai pitää 10 minuutin esitelmän omasta maastaan ja yrittää suostutella tulevia oppilaita valitseen se oma maa. Pakko myöntää, että eihän sielä ollu kyllä ensimmäistäkään ihmistä, joka kilkuen ois Suomeen ollu tulossa, mutta oli sielä muutama joka laitto Suomen 4 vaihtoehoksi. Meän piti siis olla Denverissä 9 aamula ja alettiin heti esittämään nuita esitelmiä ja siinä meni taukojen kanssa yhteensä about 3 tuntia ko saatiin kaikki käytyä läpi. Meilä oli siinä jonku verran vapaa-aikaa ko piirin porukka haastatteli niitä jne. Sitte siihen tuli yhtäkkiä tyttö joka kysy olenko Suomesta. Mie tieten vastasin, että joo ja se alko selittään kuinka se oli vaihtari Suomessa 2 vuotta sitte ja se puhu vähän suomeaki! Voi että mie olin niin onnellinen=D Pakko muuten tähän väliin sanoa, että sen lisäksi tapasin sunnuntaina miehen, jonka suku on suomesta ja vaimo on syntyny Suomessa. Ja maanantaina sattumalta törmäsin postissa naiseen jonka poika oli vaihtarina Suomessa muutama vuosi sitte ja nyt se opiskellee Hawaijilla. Go Suomi! Mutta siis joo. Siinä oli sitte jotaki pientä aktiviteettiä, mutta suurimmaksi osaksi vain juteltiin ja tietenki syötiin… Se ite haastattelu tilasuus päätty siis 5 maissa ja sen jälkeen suunnattiinki yhteen ravintolaan. Meilä oli sovittu lahjojenvaihto, joka kans tehtiin sielä ja mie sain Harry Potterin eka osan:D! Miehän olen siis hyvin epäsivistyny ko en ole nähny ensimmäistäkään Harry Potteria kokonaan, mutta nyt on siis jotaki josta alottaa! Syötiin ittemme aivan ähkyyn niinkö muuten aina rotary jutuissa. Siis joka ainoa kerta! Host isä haki sitte 7 maissa minut kotia ja kotona suurinpiirtein kaajuin sänkyyn ko mikäki laskulohi. En malta oottaa, että näen nämä ihmiset viimeistään kuukauen päästä, jolloin meilä on viikonloppu leiri vuorila. 

P.S Huomena ja Torstaina 3 tunnin koulupäivät ja sitte tämä tyär alkaa joululomale! 

P.P.S Niin ja yks tyttö sai tiedon, että se on tulossa Suomeen vaihtoon ja olen tieten yrittäny jutella ja opettaa sille suomen kielen perusteita. Naapuri <3Saatiin muuten hupparit jossa on eessä rotaryn nuorisovaihon logo ja takana oma kotimaa.
Suomi, Ruotsi ja Tanska.
Mie en ole ikinä ollu mikään Ruotsi-fani niinkö ei varmaan kauhean moni muukaan suomalainen, mutta minun on pakko sanoa, että olen löytäny semmosen sielunsiskon tuolta naapurimaasta, että oksat pois! Kaikkein parasta siinä on se, että Amanda ei tosiaankaan asu kaukana   ainaki jos vertaa vaikka Abbyy:n, joka on Argentiinasta eli toivon ja uskon, että meilä ei ole suuri ongelma käyä kattomassa toisia useamminki ko kerran 10 vuessa.
Takarivi: Carlo Italia, Rebound oppilas, joka oli Belgiassa, Bea Brasilia, Benedetta Italia, Tiago Brasilia, Mie, Abby Argentiina, Alexia Belgia, Aleyna Turkki, Josephine Saksa, Lena Itävalta, Dora Kroatia, Marine Ranska.
Alarivi: Kalsang Taiwan, Christine Tanska, Amanda Ruotsi, Rebound oppilas, joka oli Sveitsissä, Juan Ecuador ja Jenner Peru.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti