maanantai 1. joulukuuta 2014

Thanksgiving Break

Thanksgiving! Tuo ihmeellinen juhla kerran vuessa, joka saa amerikkalaisperheet kokoontumaan yhteen ja minkäs muunkaan äärelle ko ruuan. Tätä vietettiin siis viime torstaina ja minun kiitospäivä alko aikasella herätykselä, koska olin luvannu lähteä ohjaamaan liikennettä yhteen juoksutapahtumaan. <—Ei tullu ees yhtään peltikolareita!  Kaupan kautta tultiin sitte takasi kotia ja host äiti oli siinä vaiheessa jo alottelemassa ruuanlaittoa, vaikkei kellokaan ollu ko 11. Mie en tehny oikein mitään ihmeellistä iltapäivälä, mutta viimein sitte 5 maissa jaksoin laittaa itteni ihmisen näköseksi ja menin auttaan host äitiä. "Thanksgiving meal” siis sisälsi kalkkunan lisäksi vaikka mitä pieniä lisukkeita ja mulla ei ole vieläkään oikein selvyyttä mitä mie söin, mutta ei kait siinä ko hyvältä maistu! Näilä suku asuu pääosin länsirannikolla Washingtonissa ja Oregonissa (JOHON MUUTEN MENEN NÄITTEN KANS VIIKOKSI JOULUNA!), joten me vietettiin kiitospäivää aivan host perheen kesken.  







Melkein tuntuki marraskuun lopulta...



Toinen juttu on Black Friday, joka kylläki osittain alko jo torstai iltana ja jatku pitkäle läpi yön seuraavaan aamuun. Kaupat laittaa aivan hullut alennukset ja ihmiset suurinpiirtein tappalee siitä kuka saa halvimman taulutelkkarin tms. Päivällisen jälkeen siis lähettiin kauppoihin, josta löysin ne kaikkein tärkeimmät eli hokkarit! Pääsin siis luistelemaan ekaa kertaa 4 kuukauteen ja voitta kuvitella kuinka taivaissa olin! Ainoa miinus oli se, että minun hääty vuokrata luistimet. No ei kait siinä, mutta ko ne oli kaunoluistimet…Sanotaanko vaikka näin, että olin ko bambi sielä jäälä, ko piti olla niin varovainen etten lennä niitten etupiikkien kans. Onneksi niilä luistelu alko luonnistua ekan puolentunnin jälkeen, mutta kyllä päätin samana iltana, etten luistele kaunoila enhään metriäkään. Siksipä siis suunnattiinki ensimmäisenä urheilukauppaan, josta löyty mulle hokkarit. Ihanaa! Host porukat lähti kotia joskus 11 maissa, mutta ne nakkas minut kuiten Park Meadowsiin, johon Kyra, sen sisko ja sen siskon kaveri ilmaantu ennen keskiyötä. Ihmisiä oli aivan tuhottomasti ja ne vain laukko kaupasta toiseen tarjousten perässä. Ite en ollu oikein shoppailu fiiliksellä, mutta löysin kuiten neuleen Hollisterilta ja urheilutopin Forever 21:lta. Ihana ko sai kokea nämä kaks amerikkalaisjuttua mistä on kuullu niin paljon! 



Perjantaina päivälä ei tapahtunu oikein mitään kummempaa, mutta illala sitte mentiin käymään Kyran, Sam:n ja Bradin kans elokuvissa kattomassa ”The Theory of Everything” ja se oli kyllä aivan loistava! En ala tarkemmin selittään mistä siinä on kyse, mutta suosittelen kyllä lämpimästi että katotta sen! Lauantaina käytiin terotuttamassa minun luistimet ja joskus 4 maissa host isä nakkas minut juna-asemalle, jossa Abi ja Amanda ootti minua. Ostettiin liput Downtown Denveriin ja mentiin käymään syömässä Argentiinalaisessa ravintolassa ja luistelemassa keskelä Denveriä. Illala Abin host äiti haki meät niile, johon jäätiin sitte Amandan kans yöksi. Sunnuntaina ei tapahtunu mitään kummempaa, paitsi että host äiti värjäs minun tukan! Ja tänään maanantaina vietin koulula yhteensä melkein 12 tuntia ko koulun jälkeen oli musikaalin Call backs koe-esiintymiset. Jos en väärin muista niin perjantaina pitäis tulla tieto pääsinkö siihen matkaan. Peukut pystyyn! 






Tässä vähän päivitystä mitä minun thanksgiving lomaan kuulu ja nyt häätyy jaksaa vielä 2,5 viikkoa, että pääsee joululomale!

P.S. En voi käsittää, että nyt on jo joulukuu! 

2 kommenttia: