sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Asenne ratkaisee.

Asenne ratkaisee. Tuo on yks niistä kuuluisista klisee lauseista. Mutta tiättäkö mitä? Ainaski täälä vaihtovuoden aikana se oikeastikki ratkasee. Mulla on tästä mainio esimerkki. Minun koulussa on muutama vaihtari, jotka jankuttaa kuinka heilä ei ole amerikkalaisia kavereita, tämä ei ole yhtään niinkö ne kuvitteli ja kuinka ne haluaa kotia mahollisimman nopeasti. No miepä kerron yhen faktan. Ei varmasti, jos et ite ota itteä niskasta kiinni ja puhu ihmisille. Älä oleta ihmisten tulevan sinun luo. Jos sinun ilme on kokoajan semmonen, että olet yhen syöny ja toinen lautasella oottamassa, niin voin taata ettei ihmiset tule riemusta kilkuen kysymään kuka olet ja mistä tulet. 



Rakkaat tulevat vaihtarit. Olkaa siis kilttejä ja ymmärtäkää, että mikään ei tule ilmaseksi. Älkää olettako mitään. Älkää olettako päätyvänne Californiaan Tyynenmeren rannale, elämään unelma elämää. Se vain ei mene niin. Ja mie en toelakaan sano etteikö muissa paikoissa vois elää sitä ”unelma elämää”, sillä kyllä voi. Vaikka pikku kylässä keskellä ei mitään. Asenne ratkasee. Kaikki lähtee teistä ittestänne ja vain te voitta vaikuttaa siihen minkälainen vuosi teile tullee. Täälä ollessa teän täytyy heittäytyä epämukaviinki tilanteisiin ja aukasta suunne vaikka tuntuis kuinka epävarmalta. Kukaan muu ei hommaa sulle kavereita sinun puolesta. 


Joten tiivistettynä: Olkaa aktiivisia, antakaa hyvä kuva itestänne ja kotimaastanne. Liittykää mukaan harrastusjuttuihin ja olkaa oma-aloitteisia. Hymyilkää ihmisille. Kokeilkaa uusia juttuja ja antakaa mennä, koska ne on mahollisuuksia joita et saa koskaan takasin. 

Sinun vaihtovuosi on juuri niin hyvä kun sie annat sen olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti