torstai 2. huhtikuuta 2015

Puhelin kuvien tyhjennyksen aika.


1. Ihana löhö ilta ihanan tytön kera. 2. Korujen teko tunnila yritän olla niin artsy ko mahollista…Tämmöset hommat ei ole ikinä ollu minun juttu! 3. Mie en tiä hoksaako tästä mitä tuon pitäis esittää mutta jos ei niin koitin yhistää nuotin ja jääkiekkomailan+ tuo kiekko. 4. Täälä on ollu ilmat aivan mahtavia! Päivittäin yli 20 astetta ja aurinko paistanu pilvettömältä taivaalta. Tänään tämäki kyllä muuttu nimittäin -2 astetta ja lunta. Coloradon sää <3



 1-3. Käytiin yks päivä Spring Breakin aikana maastopyöräilemässä host perheen ja niitten tuttujen kans. 4. Hoidin naapurin muksuja pari viikkoa sitte. Ihania<3 


Nämä kuvat onki kaikki Denver Zoo:sta jossa käytiin Amandan ja yhen Amandan host klubilaisen kans viime lauantaina. Oli tosi nätti päivä, 25 astetta lämmintä ja aurinko grillasi tämän neidin valkosen ihon aika kivasti! 



Viime sunnuntaina meilä oli rotary vaihtareitten tapaaminen missä puhuttiin fiiliksistä ko kotiinpalu lähestyy, piiri konfrensista joka on toukokuun alussa ja sitte vähän kesäkuun West Coast reissusta.


1. Mulla oli kuorokonsertti tiistaina ja Sam:n kans otettu kuva oli ainoa julkasukelponen yhteiskuva 
2. Tänään koulun jälkeen pelleiltiin Matt:n kans ko se ootti callback koe-esiintymistä kuoroon ja mie kyytiä kotia. 3. Joku randomi Amandan snapchat kuva. 4. Pitkästä aikaa olin laittautunu konserttia varten niin häätyhän se ikuistaa ko hymyssä suin lähin viimiseen kuorokonserttiin minun high school historiassa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti