perjantai 22. toukokuuta 2015

Class of 2k15!

Graduation. Valmistujaiset. Se sitoi tämän kouluvuoden päätökseen keskiviikkona. Mulla oli käsittämättömän hieno päivä, käsittämättön hienojen ihmisten kans. Mie sain siis pukea cap&gown:n pääle ja valmistua Red Rocks nimisessä paikassa. Se on ehottomasti yksi kauneimmista paikoista mitä Coloradosta löytyy ja oli kyllä upea että meän seremonia oli juuri tuolla. Tuolla stadionilla esiintyy mm. Ed Sheeran ens kuussa! 

Minun päivä alko siis sillä että laitettiin ittemme valmiiksi Kyran kans ja mentiin koulule 12. Koulula kaikki keräänty yhteen ja sitte hypittiin busseihin ja ajettiin Red Rockseille. Seremonia alko kahelta ja kaikki meni muuten hyvin paitsi että sää oli surkea. Sielä oli niin taitamattoman kylmä että tuntu ko varpaat ois tippunu jalasta kesken seremonian. Seremonia koostu siis puheista, musiikista ja tietenki diplomien jaosta. Sai siinä ootella minuutin jo toisenki ennenko kaikki 460 senioria oli luettu ja diplomit jaettu…Ja sitte vielä lopuksi sain heittää lakkini ilmaan. Sanottaisko näin että tunsin itteni niin amerikkalaiseksi tuossa vaiheessa.

 Tämä kokemus meni ehottomasti top 10 kokemuksiin tämän vuen aikana! Tätä on täälä monet oottanu neljä vuotta ja oli kyllä huippua että sain olla osana jakamassa kaikkien senioreitten riemua.  Tämän kruunasi se että äiti ja iskä sielä Suomessa pysty kattoon koko seremonia suorana netistä! 

Järjetöntä että se on nyt tosiaanki ohi! 
Hullua. 


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti