maanantai 4. toukokuuta 2015

Piiri Konferenssi 5450

Piiri konfrenssista on selvitty kotia ja voi että oliki aika tunnerikas viikonloppu. On saanu taas vaihteeksi pakahtua onnesta, itkeä haikeudesta ja nauraa niin ettei henkeä saanu. Ja kaikki tämä on taas ”family 5450” ansiota. Tämä oli siis meän viimeinen rotary tapaaminen, joka toi vähän haikeutta kaikille. Mie siis menin Keystoneen jo torstai iltana Amandan, Amandan host isän, Tiagon ja Juanin kans. Me oltiin torstai-perjantai yö semmosessa mökki huoneistossa. Perjantai aamuna piti mennä hotellille heti aamusta ja koko perjantai meniki harjotellessa talent showta joka meilä oli sitte lauantai aamuna. Perjantai iltana meilä oli kuiten vielä lippu seremonia ja päivällinen hotellin konfrenssi keskuksella. Lauantaina meilä oli talent-show 11 maissa ja se meni muutamia teknisiä juttuja lukuunottamatta aivan hyvin. Sen jälkeen meilä oliki reippaasti vapaa-aikaa ja mentiin porukalla allasosastolla ja sen jälkeen otettiin torkut. Illala me laittauduttiin taas kivan näkösiksi ja lähettiin päivälliselle ja sieltä sitte tansseihin. Sielä ”soitti” acapella yhtyä ”Face”, joka oli aivan järkyttävän hyvä! Ne tulleeki sattumoisin Luleå:oon elokuun lopussa ja mie kyllä olen niin menossa kattoon! :D Mulle jäi tuosta niin hyvä fiilis enkä voinu lakata hyppimästä ja nauramasta tuona iltana. Rotary ihmiset kyseli jo aivan tosissaan, että olenko mie ottanu jotaki ko ne ei ollu nähny minua tuommosena ennen. No kerta se on ensimmäinenki! Ilta istuttiin kaikki 20 vaihtaria samassa hotellihuoneessa ja sitte sunnuntaina oliki jo aika sanoa heipat. Me kaikki muut näemä vielä paitsi vaihtarit Italiasta ja Turkista. Oli kyllä niin haikeaa ko tajusi ettei näe niitä enään eikä paria rotary ihmistäkään jotka on ollu meän orientaatio jutuissa mukana koko vuen. On niin hankalaa aatella, että nyt tämän viikonlopun jälkeen häätyy alkaa sanoa heippoja enemmän ja enemmän asioille ja ihmisille. Ensimmäisenä on nyt tulossa koulu, josta olenki kirjottamasta aivan omaa postausta. 

Mulla oli siis ihana viikonloppu ja tässä linkit meän talent show:hun.


Ekan kerran laulan ylemmällä videolla kohala 18.30 kahen muun tytön kans ja 29.55 yksin. Toisela videolla näkkyy lopussa meän koko porukan ryhmä esitys! Toivottavasti tykkäättä.

MUUTOS MAANANTAI! Eli eka kuva otettiin syyskuun alussa lippuseremoniassa ja alempi nyt. Kyllä sitä ehtii muuttua vähässä ajassa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti