sunnuntai 17. elokuuta 2014

And I don't know where I'm going but I know it's gonna be a long time

Loppuviikko on menny tosi nopeaa! Torstaina mulla oli vähän huono päivä. Tuntu etten saa mistään mithään selkoa ja oli turhauttavvaa ko ei kertakaikkisesti osannu tehä mithään matikassa enkä ymmärtäny vähhääkhään teoria juttuja mitä kuorossa opetethiin. No onneksi perjantai oli jo paaaljon parempi ja oli tosi hyvä päivä muutenki. Illala menthiin Kyran kans sen kavereitten tykö ja sieltä ”Back to School” tansseihin. Oli kyllä hauskaa ko eipä Suomessa paljon tuommosia järkätä. 


1. Tämä koti ja ruoka täälä on niin unelma tämmöselle syöpöle. Onneksi ruoka on tosihaan terveellistä ja aivan taivaallisen hyvvää! 2. Lähössä ”Back to school” tansseihin.
3. Kiipeämistä 4.Elämäni eka frozen yogurtti!

Eilen käythiin aamupäivälä host isän ja veljen kans kiipeämässä Castle Rockin pääle eli  sen kiven josta tämä kaupunki saa nimensä. Oli vain aika raskas kiivetä keskelä päivää ko aurinko paisto suohraan kirkkaalta taihvaalta. Täälä muutenki aurinko polttaa nopeampaa ko täälä olhaan niin korkealla. Sielä päälä oli kyllä aivan mahtavat maisemat ko näki koko kaupungin ja kalliovuoretki näky selkeästi sieltä.
Muuten eilen kattelin Netflixiä NIIIIN ja painin matikan tehtävien kans KAKS TUNTIA. Kyllä, mulla lähti järki…! Kaikista turhauttavinta on se että tämä minun matikan kurssi ei ole mithään perus matikkaa vaan soveltavia tehtäviä joita en ossaa suomeksikhaan niin saatikka englanniksi. Eli yhtäaikaa ko muut luokassa tekkee sitä tehtävää mie koitan ymmärtää mitä hiivattia semmonen sivun pitunen tehtävän anto pittää sisällään…Great! Tänhään olen tehny historian tehtäviä ja sitte kävin host veljen kans syömässä (EKKAA KERTAA) pikaruokaa. Sen jälkheen menthiin Lost Coffee nimisseen paikhaan tekheen läksyjä ja muuten olenki hengannu vain kotosalla. Nyt koko muu sakki lähti käyhmään niitten serkun häissä ja päätimä että sama jäähä minun kotia ko en tunne kethään ja ne käväsee vain sielä vihkimistilasuuessa ja tullee takasi. Mutta siis tiivistettynä jo yli yks viikko takana ja kaikki on menny pääosin hyvin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti