maanantai 29. syyskuuta 2014

Happy birthday dear Abi….!

Viikonloppu on vierähtäny taas vaihteeksi ja sen mie vietin suurimmaksi osaksi Aurorassa Abin synttäreilä. Lauantaina oli minun host veljen cross country kisat jonka jälkeen menin kaupungille ostaan Abile lahjaa ja löysinki sille semmosen tosi sievän käsikorun ja ittele päiväkirjan. Illala host äiti heitti minut sitte Abin tykö ja sielä syötiin, pelattiin ja juteltiin! Meilä oli kyllä tosi hyvä porukka ja kyllä saathiin nauraa vattalihakset kippeinä useaan otteeseen. Mie jäin sitte Julian (Brasilia) kans yöksi sinne ja aamula lähettiin Abin rotary klubin tapaamiseen mikä oli vähän semmonen ”grillijuhla” tyyppinen juttu. Rotaryt on kyllä aivan huippuja! Sielä siis meniki päivä pääosin syödessä ja jutellessa uusien ihmisten kans ja iltapäivälä host äiti haki minut kotia. Sunnuntai illan olinki kotosalla ko olin aivan hullun väsyny. Tämä nyt oli tämmönen ”viikonloppu 5 sekunnissa”, mutta kello on 21.05 ja koitan tänhään päästä jo nukhuun ko olen ollu koko päivän aivan tööt! Joten annan kuvien puhua minun puolesta. Ja jos jollaki on postaus ideoita niin otan ilomielin vastaan!:) 








4 kommenttia:

  1. Heip!

    Opiskelen yliopistossa englantia, ja käyn tällä hetkellä kurssia, jossa tarkoituksenamme on tutkia jotain tiettyä ihmisryhmää/kulttuuria. Itse kiinnostuin tutkimaan suomalaisten vaihtariblogeja, joten sopiiko sinulle, jos yksi seurattavista blogeista olisi sinun blogisi? :)

    Tämä ei vaadi siis sinulta mitään toimenpiteitä, eikä kirjoittamaani tutkimusta näe kuin kurssin pitäjät. Ajattelin kuitenkin, että olisi kohteliasta pyytää lupa sinulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti:)! Toivottavasti saat blogistani "irti" sen mitä tutkimukseesi tarvit!

      Poista
  2. Kaikki tällaiset postaukset ihan vaan sun päivästä siellä on tosi kivoja. Sitte joku sellainen tarkempi postaus vaikka jostain sun oppiaineesta/lajista siellä vois olla tosi mukava. Kuvat on myös aina ihania. Oot muuten aivan superkaunis!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja hyvä että tykkäät aivan perus postauksista:)!

      Poista