tiistai 9. syyskuuta 2014

"Luulen että pystyt paremmin silloin minua ymmärtämään, kun en lähtöni syistä yritäkkään kertoa yhtään mitään.."

Heippa hei! Nyt onki vierähtäny viikko viimisestä postauksesta ja suurin syy siihen on se, että olen ollu tosi väsyny ja koulujutut on vieny tosi paljon aikaa. Tällä hetkelä meilä on koulussa homecoming viikko ja joka päivä on joku teema minkä mukhaan ihmiset pukkeutuu. Perjantaina meilä on normaalia lyhyemmät tunnit ko päivän lopuksi meilä on ”Showdown”, jossa seniorit kilpailee junioreita vastaan ja sophomoret freshmaneja vastaan. Täälä ei ole muuten tapahtunu oikeastaan mithään erikoista viime viikola. Sunnuntai aamuna käythiin koko porukalla syömässä tosi hyvä aamupala, jonka jälkheen lähethiin käyhmään shoppailemassa  Park Meadowsilla host äitin kans ja hoitamassa muuten vain asioita. Itele ei kyllä tarttunu matkaan ko balleriinat ja lenkkarit, mutta niitä mie oikeastaan lähinki hakheen. Ko tulthiin sieltä niin leivoin korvapuusteja ja ne kyllä kävi tosi hyvin kaupaksi! 
Eilen illala oli koulula ”Spaghetti Dinner”, jossa osa meän koulun kuorojen oppilaista esitti oma valintaisia kappaleita ja samala sielä oli päivällinen niinkö nimestä saattaa päätelläkki. Oli kyllä kiva käyä kattomassa vaikka me kyllä livahimmaki host äitin kans sieltä kesken kaiken ko molemmat olthiin tosi väsyhneitä.



Tänhään olenki taistellu historian tehtävien kans ja pähkäilly pitäiskö minun jäähä tänne ens viikonloppuna ko on homecoming vai lähteä host perheen kans Estas Park:iin, joka on aivan hullun ihana ja kaunis paikka. Huomena aamula kuiten rotary kokoukseen ja torstaina saanki skipata 2 viimistä tuntia koulusta ko meilä on Rotareitten lippuseremonia Denverissä. Koitan taas postailla loppu viikosta jos silloin ois vähän enemmän aikaa. 
Niin ja kuulin, että postikortit oli onnellisesti saapunu perile! Aattelin, että ne minun tuurila päätyy kuiteski jonnekki jorpakhoon:D 
Täälä on muuten päivisin vieläki reilusti yli 20 astetta lämmintä ja tätä kuvvaa ottaessa oli 31, että lämpöä on kyllä riittäny. Nyt kuitenki kuulin, että perjantaina tulis lunta… O__o ? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti