keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive. -Elbert Hubbard

Tänhään alko Thanksgiving-break ja viime viikon stressaamisen takia tämä loma tullee kyllä enemmän ko tarpeeseen! 
Mie annan kuvien puhua puolestaan näistä parista viime päivästä.


Niinkö viime postauksessa mainittinki, täälä oli starlighting tapahtuma lauantaina. Minun rotary klubi oli sielä myymässä kumiankkoja ducky derbyyn, joka on enskesänä. Voin myöhemmin selittää paremmin mikä se on, mutta siis mieki olin lupautunu mennä auttamaan niitä sinne. Lauantaina kuitenki host isä tuli ja kysy voisinko pukea semmosen ankka-asun pääle ja heilua se päälä sielä. Minusta se  oli aivan loistava idea, eikä minua tarvinu suostutella kyllä yhtään! Mie siis heiluin 2 tuntia tuo päälä keskelä downtownia ja halailin, ”heitin vitosia” ja otin kuvia ihmisten kans. Halasin tuon illan aikana varmaan satoja ihmisiä ja ihaninta oli nähä kuinka pikkulapset oli niin innoissaan tuosta asusta. Ihmiset vauvasta vaariin kävi ottamassa kuvia minun kans ja pakko sanoa, että oli aivan hullun hieno kokemus ja jäi kyllä niin hyvä mieli=)! 


1. Koko Castle Rockin downtown on täynnä jouluvaloja ja täälä siis kaikki veetään aivan överiksi niinkö kuvasta huomaaki…
2. Mie minun counslerin ja klubin presidentin kans.
3. Tämmösiä kumiankkoja ne siis myi.
4.Joku epämääränen kuva klubin peräkärrystä.

1. Mulla siis oli koe-esiintymiset viime torstaina ja perjantaina ja minun tanssi koe-esiintymisnumero oli 51.
2. Sain sitte maanantaina tiedon, että pääsin Call backseihin 4 eri rooliin joten ei tämä loma aivan stressitön olekkaan ko häätyy yrittää harjotella vuorosanoja ja lauluja.


1 ja 2. Äitin lähettämästä paketista löyty suklaata, purkkaa, demi ja vähän tuliaisia uuele host perheele. Tein sitte maanantaina mokkapallaa ja rentou´uin sitä syödessä ja marraskuun demiä lukiessa! Niin ja maanantaina sain tosiaan tiedon nuista call backseistä ja nuotti/monologi paketin. 1. Kayla (Kyran serkku), mie ja Kyra käytiin kattomassa nälkäpelin 3 osa sunnuntaina ja sen jälkeen mentiin seikkaileen Targettiin aivan huvin ja urheilun vuoksi.
2. Lauantai aamuna vietiin tuo valkonen kissanpentu lentokentäle host veljen ja host äitin kans.
3. Mie ja tuo ylisöpö asu! 
4. Kyra riepu yritti opetella suomea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti